Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Ουράνιο Τόξο.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Ουράνιο Τόξο χαρακτηρίζεται από τους ιριδισμούς που εμφανίζονται στο εσωτερικό του ή στις πλευρές του όταν πέφτει επάνω του το φως.

Ενεργειακή διαδρομή: Ο Κρύσταλλος απορροφά ενέργεια από τη βάση του, την ενισχύσει στο εσωτερικό του και την εκπέμπει από την απόληξή του.

rainbow quartz 2 rain

Κρυσταλλική Ενέργεια: Το ουράνιο τόξο που εμφανίζεται στον κρύσταλλο παραπέμπει στη δημιουργικότητα, τη χαρά, την πληρότητα, την ένωση. Θεραπεύει σε κάθε επίπεδο και είναι ιδιαίτερα χρήσιμος στην θεραπεία και την εξισορρόπηση των Τσάκρας. Μας διδάσκει την πολυδιάσταση φύση των πάντων, ενισχύει τον δυναμισμό μας, αφυπνίζει την συνειδητότητα και τονώνει τη φαντασία. Η παρατήρηση των ιριδισμών του μας χαλαρώνει και μας ξεκουράζει, υπενθυμίζοντάς μας τη δύναμη της αισιοδοξίας και της ανανέωσης. Οι θεραπευτές τον χρησιμοποιούν πολύ συχνά λόγω της έντονης θεραπευτικής του ενέργειας. Η παρουσία του ουράνιου τόξου που περικλείει ο κρύσταλλος θεωρείται ένα σπουδαίο και πολύτιμο δώρο από το Σύμπαν.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ο Κρύσταλλος Ουράνιο Τόξο μας ενώνει με το Όλον, ασκώντας παράλληλα την ισχυρή θεραπευτική του δράση.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Δίνει ενεργητικότητα και σωματική αντοχή.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Όταν αισθανόμαστε κουρασμένοι και χωρίς ενέργεια, μπορούμε να αφιερώσουμε λίγα λεπτά στο να κρατήσουμε στο χέρι μας έναν Κρύσταλλο Ουράνιο Τόξο και να παρατηρήσουμε την ποικιλομορφία του χρωματικού φάσματος που εμφανίζεται μέσα του ή πάνω του. Μπορούμε να τον στρέφουμε προς διαφορετικές κατευθύνσεις αφήνοντας το φως να δημιουργήσει αυτούς τους χαλαρωτικούς ιριδισμούς, μεταδίδοντάς μας τη ζωτικότητα και την διαύγεια που έχουμε ανάγκη.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Αντιστοιχεί στα Ζώδια: Σε όλα τα ζώδια.
Αντιστοιχεί στα Τσάκρας: της Κορυφής καθώς και σε όλα τα Τσάκρας.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Ουράνιο Τόξο» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved