Δείτε εδώ Προϊόντα Λίθων για Πλακέτες Κινητού.
Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους του politimigi.gr.


xelonakitext Μορφολογία για Πλακέτες Κινητού
   Οι πλάκες προστασίας τηλεφώνου είναι πλακέτες Σουγκίτη για προστασία από την ακτινοβολία συσκευών. Συνήθως τα κολλάτε στο πίσω μέρος του τηλεφώνου σας. Ο Σουγκίτης σας προστατεύει από ηλεκτρομαγνητικά κύματα, συμπεριλαμβανομένων των συχνοτήτων 5G.

Ορισμός και Λειτουργία για Πλακέτες Κινητού
   Οι πλακέτες τηλεφώνου Σουγκίτη είναι κομψά αξεσουάρ, που βοηθούν στην προστασία της υγείας. Τα κινητά εκπέμπουν επιβλαβή κύματα, τα οποία επηρεάζουν αρνητικά το σώμα μας. Οι πλάκες σουνγκίτη εξουδετερώνουν την επίδραση των κυμάτων που διαταράσσουν τους βιορυθμούς, και οδηγούν σε ανισορροπία που προκαλεί διάφορες ασθένειες. Τα κολλάτε, με αυτοκόλλητο, στο πίσω μέρος του τηλεφώνου σας για να σας προστατεύσουν.
   Ο σουνγκίτης αποτελείται κυρίως από άνθρακα, μεγάλο μέρος του οποίου αντιπροσωπεύεται από τα σφαιρικά μόρια των φουλερενίων (Fullerence). Η αποκάλυψη του φουλερενίου σε πετρώματα σουνγκίτη έδωσε μια νέα ώθηση στην επιστημονική εξερεύνηση του σουνγκίτη. Η φυσική δομή φουλερενίου του Σουγκίτη βοηθά στην αποδυνάμωση των παθογόνων επιδράσεων της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Υπάρχουν πολλά κοιτάσματα Σουγκίτη σε μια πόλη που ονομάζεται Shunga στην Καρελία της Ρωσίας, όπου έχει χρησιμοποιηθεί για θεραπεία και καθαρισμό νερού για εκατοντάδες χρόνια. Σήμερα, πιστεύεται ότι οι πέτρες σουνγκίτη μπορούν, να καθαρίσουν την αρνητική ενέργεια, να εμποδίσουν την επιβλαβή ακτινοβολία και να καθαρίσουν το πόσιμο νερό. Λόγω της περιεκτικότητάς του σε άνθρακα και της μοναδικής του μορφής, ο σουνγκίτης μπορεί να καταστρέψει επιβλαβή παθογόνα, να αφαιρέσει βακτήρια και ιούς από το νερό και να σας προστατεύσει από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF).
   Τεχνικά, οι πέτρες σουνγκίτη δεν είναι κρύσταλλοι, αλλά μάλλον ορυκτοειδή ή ανοργανοποιημένος άνθρακας. Οι πέτρες αποτελούνται από συστάδες ατόμων άνθρακα που ονομάζονται φουλερένια. Τα φουλερένια (Fullerence) είναι μια νέα κατηγορία μορίων μόνο με άνθρακα, όπου 60 άτομα άνθρακα είναι διατεταγμένα σε μια δομή μπάλας ποδοσφαίρου. Τα φουλερένια είναι μια μεγάλη κατηγορία αλλοτρόπων άνθρακα και έχουν προσελκύσει μεγάλη προσοχή σε διάφορους τομείς της επιστήμης από την ανακάλυψή τους. Μία από τις κύριες χρήσεις του Φουλερένιου στην ιατρική είναι η εφαρμογή του ως αντιοξειδωτικό. Η υψηλή του συγγένεια ηλεκτρονίων επιτρέπει στο Φουλερένιο να αντιδρά εύκολα με τις ρίζες, παρέχοντας ισχυρά αντιοξειδωτικά αποτελέσματα.
  Ο σουγκίτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξουδετέρωση της ακτινοβολίας από οποιοδήποτε gadget γύρω σας, καθώς εξαλείφει έως και το 95% των κυμάτων. Μια μελέτη σε ζώα χρησιμοποιώντας ασπίδες σουγκίτη βοήθησε στην προστασία των αρουραίων από τις εκπομπές EMF που προκαλούν ακτινοβολία και βλάπτουν το σώμα μέσω του οξειδωτικού στρες. Το οξειδωτικό στρες (oxidative stress) είναι μια ανισορροπία μεταξύ των ελεύθερων ριζών και των αντιοξειδωτικών μορίων στο σώμα σας, η οποία οδηγεί την περίσσεια των ελεύθερων ριζών να αρχίσει να βλάπτει τα κύτταρα και τους ιστούς του σώματός σας. Τα υψηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικά κύματα των κινητών τηλεφώνων μπορούν να προκαλέσουν οξειδωτικό στρες που οι ερευνητές πιστεύουν ότι παίζει ρόλο σε πολλές χρόνιες και εκφυλιστικές καταστάσεις όπως ο καρκίνος, η νόσος του Αλτσχάιμερ και οι καρδιακές παθήσεις.

Χρήσεις για Πλακέτες Κινητού
• Τα κολλάτε, συνήθως με αυτοκόλλητο, στο πίσω μέρος του τηλεφώνου σας για να σας προστατεύσουν.
• Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πυραμίδα ή ακατέργαστο Shungitte στο γραφείο σας για να σας προστατεύσει από την ακτινοβολία γύρω σας.
• Τοποθετήστε το shungite κοντά σε πηγές EMF όπως ηλεκτρονικές συσκευές και δρομολογητές Wi-Fi για να μειώσετε τις εκπομπές EMF.
• Μπορείτε να βυθίσετε την πέτρα shungite στο νερό ή χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο νερού shungite μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό του νερού και στην απομάκρυνση ορισμένων μικροβίων. 
• Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού ή της γιόγκα, τοποθετήστε γύρω σας πέτρες σουνγκίτη ή κρατήστε τις στο χέρι σας. 
• Μπορείτε να έχετε μαζί σας σουνγκίτη στην τσάντα ή την τσέπη σας ή να τον φορέσετε σαν κόσμημα.

Διαβάστε περισσότερα για το Σουγκίτη (Shungite).

Πηγή: Πολύτιμη Γη



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2022 politimigi.gr - All Rights Reserved

πλακέτες προστασίας κινητού,  πλακέτες σουγκίτη κινητού, πλακέτες κινητού, plaketes kinitou, plaketes prostasias kinitou, plaketes sougkiti, plaketes sougkiti kinitou, shungite plaques, shungite mobile, phone protection plates, phone plaques, phone shungite plaques