Δείτε εδώ Προϊόντα Λίθων σε σχήμα .
Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους του politimigi.gr.


xelonakitext Μορφολογία Μερκάμπα
   Το αστέρι Merkaba είναι αστέρι με 8 άκρες που προκύπτει από την ένωση δύο τετράπλευρων πυραμίδων. Δημιουργεί ένα τρισδιάστατο ενεργειακό πεδίο. Συμβολίζει την ισορροπία και τη σταθερότητα. Είναι σχήμα της ιερής γεωμετρίας.

Ορισμός και Συμβολισμός Μερκάμπα
   Το Merkaba αντιπροσωπεύει το φωτεινό σώμα στην ιερή γεωμετρία. Η ιερή γεωμετρία είναι μια αρχαία επιστήμη που αποδίδει πνευματική σημασία σε συγκεκριμένα σχήματα και μοτίβα. Πηγάζει από την πεποίθηση ότι μια κοσμική πηγή είναι υπεύθυνη για τον παγκόσμιο γεωμέτρη. Η λέξη Merkabah έχει τόσο εβραϊκή όσο και αιγυπτιακή προέλευση. Στα εβραϊκά, η λέξη σημαίνει άρμα, ένα άρμα που μας συνδέει με την κοσμική ενέργεια. Στην αιγυπτιακή γλώσσα, η λέξη αναλύεται σε Mer για φως, Ka για πνεύμα, Ba για σώμα. Στα αρχαία ελληνικά ορίζεται ως διπυραμιδικό τέμνων.
   Το αστέρι Merkaba συμβολίζει την ισορροπία, τη σταθερότητα και την ενοποίηση των αρσενικών και θηλυκών ενεργειών, της λογικής και ορθολογικότητας με το  συναίσθημα και την διαίσθηση.  
   Συνδυάζει την ιερή γεωμετρία και την φωτεινή ενέργεια για να συνδέσει τη φυσική, διανοητική και πνευματική σας ύπαρξη με το Υπέρτατο. Το Μερκάμπα σχετίζεται επίσης με το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος, το οποίο αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα της αυτοεκτίμησής μας. Ο στόχος της χρήσης ενός Μερκάμπα στην πνευματική μας πρακτική είναι να προκαλέσουμε τελικά την ένωση του φυσικού και πνευματικού μας εαυτού. Αρχικά βέβαια θα πρέπει να έχουμε αποδεχθεί το φυσικό μας σώμα ανεξαρτήτου κάλους και σχήματος. 

Χρήσεις Μερκάμπα
⦁    Προσπαθήστε να κάνετε διαλογισμό κρατώντας ή φορώντας ένα Merkaba. 
⦁    Με το ίδιο τρόπο ρυθμίστε την αναπνοή σας και οπτικοποιήστε τα θέλω σας. 
⦁    Βρείτε την εσωτερική γαλήνη και ηρεμία που χρειάζεστε για να δυναμώσετε και να συνεχίσετε με σθένος το διάβα σας. 
⦁    Φτιάξτε ένα κρυσταλλικό πλέγμα βάζοντας μερικά Merkaba στο χώρο σας. 

Μερκάμπα και Κρύσταλλοι
Χαλαζίας Μερκάμπα: θα προσκαλέσετε στη ζωή σας τις ευλογίες και τις υπέροχες θεραπευτικές ενέργειες που θα σας υποστηρίξουν στην πορεία σας προς την ανάληψη.
Ροζ Χαλαζίας Μερκάμπα: Χρήσιμο όταν περνάτε μια συναισθηματικά έντονη περίοδο ή προσπαθείτε να φέρετε τα συναισθήματά σας σε υψηλότερο επίπεδο συχνότητας και σας βοηθά να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας και να αγκαλιάσετε αυτό που πραγματικά είστε.
Αμέθυστος Μερκάμπα: Καταπληκτικό εργαλείο για προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη και προσκαλεί αρμονία και υψηλές δονήσεις στο ενεργειακό σας πεδίο.
Μάτι Τίγρης Merkaba: Απομακρύνει  την αρνητική ενέργεια που έρχεται από το γύρω περιβάλλον σας, δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας. 

Πηγή: Πολύτιμη Γη



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2022 politimigi.gr - All Rights Reserved

μερκαμπα, merkampa, merkaba, merkabah