Δείτε εδώ Προϊόντα Λίθων σε σχήμα Καρδιάς.
Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους του politimigi.gr.


xelonakitext Μορφολογία Σχήμα Καρδιά
    Το γνωστό σύμβολο της καρδιάς που αντιπροσωπεύει την αγάπη αναπτύχθηκε τον 15ο αιώνα και έγινε δημοφιλές στην Ευρώπη κατά τον 16ο αιώνα. Πριν από τον 14ο αιώνα, αν και το σχήμα της καρδιάς έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά αρχαία επιγραφικά μνημεία και κείμενα, δεν συνδέθηκε με την έννοια της αγάπης.  
    Σήμερα η καρδιά αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως το σύμβολο της αγάπης και της στοργής. Οι Κρύσταλλοι σε σχήμα καρδιάς χρησιμοποιούνται για τη βαθύτερη θεραπεία του τσάκρα της καρδιάς.  

Ορισμός και Συμβολισμός Σχήμα Καρδιά
    Οι κρύσταλλοι καρδιά προετοιμάζουν τον εαυτό σας για να λάβετε την αληθινή αγάπη που σας αξίζει. Ένας λίθος σε σχήμα καρδιάς σας προτρέπει να προφυλαχθείτε καλύτερα από τις κακοτοπιές και να μειώσετε τον κίνδυνο επιβίωσης. Θωρακίζει το κέντρο των συναισθημάτων και σας ωθεί να απομακρύνετε κάθε βίαιη ενέργεια που έχει στόχο εσάς. Το σχήμα αυτό έλκει το ρομαντισμό και οτιδήποτε μπορεί να σας ξετρελάνει θετικά και δημιουργικά. 
   Αυτό το σχήμα είναι τέλειο για ήπια ενεργειακή θεραπεία και για ισορροπία σε βαριές καρδιές και σε καρδιές που έχουν ταλαιπωρηθεί και αρνούνται να συνεχίσουν μια νέα συναισθηματική ζωή. Κατά τη διάρκεια των συνεδριών ενεργειακής θεραπείας, οι λίθοι καρδιά μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην επούλωση συναισθηματικών τραυμάτων, στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων, στη μείωση του άγχους και των ανησυχιών.

Χρήσεις Σχήμα Καρδιά
• Φοράτε λίθους καρδιά ως κοσμήματα, όπως κολιέ ώστε να βρίσκονται κοντά στην καρδιά σας, μπορεί να βοηθήσει στη διευκόλυνση της ισορροπίας του τσάκρα της καρδιάς.
• Πέτρες καρδιάς που χρησιμοποιούνται ευρέως ως δώρο, ακόμη και χωρίς περίσταση, μπορείτε να δείξετε αγάπη σε κάποιον, δίνοντάς του ορυκτούς κρυστάλλους καρδιάς.
• Ιδανικό για διαλογισμό και πνευματικές εργασίες ως θεραπευτικό φυλαχτό.
• Ενεργοποιεί το Τσάκρα της Καρδιάς σας και τονώνει τη θετική ενέργεια.
• Οι μεγάλοι κρύσταλλοι σε σχήμα καρδιάς είναι εξαιρετικά εργαλεία μασάζ. Το άκρο είναι εξαιρετικό για την ανακούφιση από τον βαθύ πόνο των ιστών και οι πιο λείοι επάνω θόλοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τρίβουν απαλά μεγάλους μύες.
• Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καρδιά ως διακόσμηση στο σπίτι σας και ταυτόχρονα να μπλοκάρετε την αρνητική και να προσελκύσετε την θετική. Φέρνει ηρεμία και ελαφρότητα.
• Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε ένα μέρος όπου συνήθως εργάζεστε για να σας φέρει αφθονία και ανάπτυξη στην καριέρα και την επιχείρησή σας.

Βρείτε εδώ λίθους σε σχήμα καρδιάς.

Πηγή: Πολύτιμη Γη



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2022 politimigi.gr - All Rights Reserved

καρδια, καρδιές, kardia, kardi;ew, kardia krystallow, kardia lithos, heart, hearts