Δείτε εδώ Προϊόντα λίθων κομμένων σε φέτες.
Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους του politimigi.gr.


xelonakitext Μορφολογία για Φέτες Λίθων
   Προέρχονται από «αυγά» ορυκτών κρυστάλλων και είναι Κρύσταλλοι και Πολύτιμοι λίθοι κομμένοι σε λεπτές ή παχύτερες φέτες. Αυτή η τεχνική ενισχύει τη φυσική ομορφιά, τη λάμψη και τα ξεχωριστά σχέδια του κρυστάλλου. Είναι τέλειες ως διακοσμητικά στο σπίτι σας, ενώ ταυτόχρονα διασκορπίζουν τις ενέργειές τους.

Ορισμός και Συμβολισμός για Φέτες Λίθων
   Κρύσταλλοι κομμένοι σε φέτες, που είναι αρκετά λεπτές ώστε να αφήνουν το φως να διαπερνά και να αναδεικνύουν τη ριγέ δομή του κρυστάλλου. Οι φέτες των κρυστάλλων ονομάζονται επίσης κρυσταλλικές πλάκες και κρυστάλλινα σουβέρ. Μπορεί να είναι κομμένες από διαφορετικούς λίθους και κρύσταλλους όπως γεώδη αχάτη, απολιθωμένο ξύλο, αμέθυστο σταλακτίτη (άνθος αμέθυστου), σεραφινίτη, τουρμαλίνη καρπουζάκι, ροζ χαλαζία κ.α.
   Στην αρχαιότητα, οι πολύτιμοι λίθοι κόπηκαν και γυαλίζονταν χρησιμοποιώντας απλά εργαλεία χειρός όπως σφυριά, σμίλες και λειαντικά. Πιστεύεται ότι γύρω στο 1300 συνέβη η πρώτη κοπή λίθου. Μετά το 1400 που αναπτύχθηκαν οι τροχοί λείανσης και τα σχήματα βελτιώθηκαν και προέκυψαν καλύτερες τεχνικές γυαλίσματος λίθων.
   Οι φέτες λίθων είναι ανθεκτικές και όμορφες. Έχουν πολλαπλές χρήσεις όπως διακόσμηση, κοσμήματα, κρυσταλλοθεραπεία, ως σουβέρ, φορτίζουν ενεργειακά αντικείμενα. Ιδανικές για τη δημιουργία μοναδικών έργων τέχνης που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν. Κάθε Φέτα Κρυστάλλου έχει τη δική της ενέργεια, αλλά γενικά σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να ανακαλύψεις τον εαυτό σου.

Χρήσεις για Φέτες Λίθων
• Τοποθετήστε φέτα λίθου οπουδήποτε στον χώρο γύρω σας για να σας φέρει ισορροπία και αρμονία μαζί με αισθητική.
• Τοποθετήστε φέτα κρυστάλλου μπροστά από ένα παράθυρο ή οποιαδήποτε πηγή φωτός για μέγιστο αποτέλεσμα της ενισχυμένης ομορφιάς του κρυστάλλου.
• Χρησιμοποιούνται ως πλάκες για τον καθαρισμό, την ενίσχυση και τον προγραμματισμό κρυστάλλων και αντικειμένων.
• Τοποθετήστε ένα ποτήρι νερό πριν το πιείτε επάνω σε ένα κρύσταλλο σουβέρ για να συγχρονιστεί με τις ιδιότητές του.

Φέτες Λίθων και Κρύσταλλοι
Αχάτης Φέτες: Προσθέτει μια πινελιά φυσικής ομορφιάς και φέρνει θετικές ενέργειες. Ενισχύει τη νοητική λειτουργία, βελτιώνει τη συγκέντρωση, ενισχύει την αντίληψη και τις αναλυτικές ικανότητες.
Σεραφινίτης Φέτες: Βοηθά στη χαλάρωση, την ανακούφιση από το άγχος και την ηρεμία και προάγει τη δημιουργικότητα και τη διαίσθηση.
Απολιθωμένο Ξύλο Φέτες: Ανακουφίζει από την ένταση και προκαλεί μια αίσθηση ηρεμίας στον χρήστη του και αυξάνει τα αισθήματα ασφάλειας.
Τουρμαλίνη Καρπουζάκι Φέτες: Διαποτίζει την καρδιά και το μυαλό σας με χαρά, γενική ευτυχία.
Αμέθυστος Λουλούδι Φέτες: Ανακουφίζει από το ψυχικό στρες και το άγχος και βοηθά στην απομάκρυνση των αρνητικών σκέψεων και της ανησυχίας.

Πηγή: Πολύτιμη Γη



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2022 politimigi.gr - All Rights Reserved

fetes lithon, fetes krystallon, crystal slices, crystal coasters, coaster crystals, crystal slabs, plakes krystallon