Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Μονοπάτι Ζωής.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες. 

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Μονοπάτι ζωής είναι ένας κρύσταλλος χαλαζία, μακρύς, λεπτός και καθαρός. Η μία του πλευρά ή οι πλευρές του είναι εντελώς λείες.

Ενεργειακή διαδρομή: Ο Κρύσταλλος Μονοπάτι ζωής απορροφά ενέργεια από τη βάση του, την ενισχύει στο διαυγές εσωτερικό του και την εκπέμπει από την απόληξή του.

monopati life-path

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ένας Κρύσταλλος Μονοπάτι Ζωής είναι ένας πιστός συνοδοιπόρος στην εμπειρία μας σε αυτόν τον κόσμο. Προετοιμάζει το έδαφος επάνω στο οποίο θα βηματίσουμε, καταπραΰνει τον πόνο της απογοήτευσης και της στενοχώριας, θέλει να μας μεταδίδει διαρκώς τη χαρά, την αγάπη, την αρμονία. Ο Κρύσταλλος Μονοπάτι Ζωής δεν έχει κάποιες συγκεκριμένες ιδιότητες, καθώς προσαρμόζεται στο δικό μας «ταξίδι» και μας μεταβιβάζει Κοσμική ζωτική ενέργεια. Ένας τέτοιος κρύσταλλος είναι ωφέλιμο να παραμείνει κοντά μας για όλη μας την ενσάρκωση.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Να μας συντροφεύσει πιστά στο ταξίδι της ζωής.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ενδυναμώνει και τονώνει συνολικά τον οργανισμό μας.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Ο Κρύσταλλος Μονοπάτι είναι καλό να βρίσκεται μαζί μας. Ακόμα και εν μέσω των γρήγορων και ενδεχομένως πιεστικών ρυθμών της καθημερινότητας, μπορούμε να τον αγγίξουμε, να τον κρατήσουμε στο χέρι μας, ή να τον βγάλουμε από την τσέπη μας για να τον κοιτάξουμε και να θυμηθούμε την αίσθηση ηρεμίας, χαράς και συντροφικότητας που θέλει να μας μεταδίδει.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Αντιστοιχεί στα Ζώδια: Σε όλα τα ζώδια.
Αντιστοιχεί στα Τσάκρας: της Κορυφής καθώς και σε όλα τα Τσάκρας.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Μονοπάτι» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved