Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Γιαπωνέζικοι Δίδυμοι.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Άλλες συνώνυμες ονομασίες: Σιαμαίοι Κρύσταλλοι, Japan Law Twin

Μορφολογία: Οι Γιαπωνέζικοι Δίδυμοι Κρύσταλλοι είναι ένας σπάνιος σχηματισμός όπου οι βάσεις των δύο κρυστάλλων είναι ενιαίες και σχηματίζουν μία σχεδόν κάθετη γωνία 84 μοιρών. Πολλές φορές φαίνονται πεπλατυσμένοι και το σχήμα τους θυμίζει καρδιάς.

japan japanase-law-twin japanlawtwins fig01

Ενεργειακή διαδρομή: Απορροφούν ενέργεια μέσω της κοινής τους βάσης και τη διαχέουν από τις αιχμές τους, σχηματίζοντας δύο κάθετες ενεργειακές δέσμες.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ένα ζευγάρι Γιαπωνέζικων Διδύμων μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με την ενότητα μέσα μας, αλλά και σε κάθε είδους σχέση γύρω μας, καθώς και σε κάθε επίπεδο. Ενισχύει την απομάκρυνση τυχόν εμποδίων που μπορεί να προκύψουν στην πνευματική μας πρόοδο και μας υπενθυμίζει την παρουσία της Θεϊκής Αγάπης σε κάθε μας βήμα, απομακρύνοντας τον θυμό, την οργή και το αίσθημα περιορισμού. Παράλληλα, συμβολίζοντας τους κάθετους άξονες του χώρου και του χρόνου, μας καλεί να εργαστούμε επάνω στην αντίληψή μας περί αυτών, καθώς και σε σημαντικές αποφάσεις της ζωής μας που συσχετίζονται με τον τόπο και τις κατάλληλες χρονικές στιγμές πραγμάτωσης σχεδίων.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Προωθούν την ανιδιοτελή αγάπη, την ομοψυχία, την ενότητα και την προσαρμοστικότητα στον χώρο και τον χρόνο.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Θεωρείται ότι λόγω του σχήματός τους συσχετίζονται με την καρδιά.

Χρησιμοποιούνται: Στον διαλογισμό, το Feng Shui, την κρυσταλλοθεραπεία, το ρέικι, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακά και θεραπευτικά εργαλεία.

Τεχνικές:
Οι Γιαπωνέζικοι Δίδυμοι είναι εξαιρετικό εργαλείο για να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με το χώρο και το χρόνο καθώς και να λάβουμε σημαντικές αποφάσεις ζωής. Κρατώντας λοιπόν έναν στο χέρι, ξεκινάμε τον διαλογισμό μας και φέρνουμε στο νου το ζήτημα που μπορεί να μας απασχολεί σχετικά με την επιλογή κατάλληλου τόπου ή κατάλληλης χρονικής στιγμής για να προχωρήσουμε σε κάποια αλλαγή στη ζωή μας. Μπορούμε επίσης να ζητήσουμε βοήθεια ακόμα και για τις παρούσες συνθήκες χώρου-χρόνου στη ζωή μας και για το πώς εμείς τις αντιλαμβανόμαστε. Αφηνόμαστε στη ροή πληροφοριών και ενεργειών του κρυστάλλου ή εναλλακτικά τον τοποθετούμε κάτω από το μαξιλάρι μας περιμένοντας να λάβουμε τις απαντήσεις και την καθοδήγηση που επιθυμούμε.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Γιαπωνέζικοι Δίδυμοι» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved