Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Faden.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Άλλες συνώνυμες ονομασίες: Γραμμή.

Μορφολογία: Ένας κρύσταλλος Faden ανήκει στην κατηγορία των Πεπλατυσμένων ή Πινακοειδών Κρυστάλλων και εμπεριέχει μια πολύ λεπτή, χαρακτηριστική γραμμή σαν κλωστή που ξεκινά από τη βάση του και φτάνει στην κορυφή του, ενώ η επιφάνειά του έχει συνήθως αρκετές εγκοπές.

faden faden quartz faden-quartz-4

Δείτε προιόντα του Κρύσταλλου Faden.

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια του Κρυστάλλου Faden διαχέεται καθ όλο το μήκος του, ακολουθώντας τη γραμμή που τον διατρέχει ως την άκρη του.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Κρύσταλλος Faden είναι ένας λίθος που βοηθά την αυτοΐαση και εργάζεται έντονα στο αυρικό πεδίο και το αιθερικό σώμα. Σε περίπτωση που υπάρχει διχασμός στις σχέσεις ο Κρύσταλλος βοηθά να ανακτηθεί η ενότητα, καθώς η γραμμή του συμβολίζει και την ένωση μεταξύ των ανθρώπων. Περιέχει πληροφορίες από τη Μητέρα Γη και έχει την ικανότητα να λειτουργεί και ως πομπός και δέκτης ενεργειών και σκέψεων. Ενισχύει την τηλεπάθεια και την ενόραση και μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό μας εαυτό, καθώς και να αποκαταστήσουμε κάθε αίσθημα διαχωριστικότητας τόσο από εκείνον όσο και από τον κόσμο και το Όλον. Προγραμματίζεται εύκολα και κρατάει τον προγραμματισμό για πολύ καιρό.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ο Κρύσταλλος Faden αποκαθιστά βλάβες σε καταστάσεις που περιέχουν οποιουδήποτε είδους διάσπαση, διχασμό, διαχωριστικότητα, επαναφέροντας την ολότητα και την απρόσκοπτη ροή.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Λειτουργεί θεραπευτικά σε περιπτώσεις ραγισμένων οστών, ρήξης συνδέσμων, μυικών τραυματισμών επούλωσης τραυμάτων ή γενικότερα σε κάθε προσπάθεια επανενσωμάτωσης κάποιου αποκολληθέντος σημείου ή μέλους του σώματος. Συσχετίζεται επίσης και με το νευρικό σύστημα.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, το ρέικι, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:

  • Κρατώντας στο χέρι μας έναν Κρύσταλλο Faden, ξεκινάμε τον διαλογισμό μας και προσπαθούμε να συντονιστούμε με την ενέργεια του Κρυστάλλου. Είναι σημαντικό να έχουμε καθαρίσει πρώτα τον Κρύσταλλο και να τον έχουμε προγραμματίσει σωστά. Με κλειστά μάτια τρίβουμε με το δάχτυλό μας τις εγκοπές που έχει στην επιφάνειά του και καθώς μπαίνουμε σε βαθύτερα επίπεδα διαλογισμού αφηνόμαστε στη ροή πληροφοριών που μας μεταβιβάζει καθώς και στην ενίσχυση της ενόρασης την οποία μας παρέχει, φανερώνοντας γνώσεις από ανώτερα πνευματικά βασίλεια.
  • Για να αποκαταστήσουμε μία σχέση που έχει υποστεί «ρωγμές», μπαίνουμε στην κατάσταση του διαλογισμού κρατώντας τον Κρύσταλλο Faden και συντονιζόμαστε με την ενέργειά του. Κατόπιν οραματιζόμαστε μία θεραπευτική ακτίνα φωτός να ενώνει εμάς και το άτομο με το οποίο νιώθουμε την διάσπαση, όπως η γραμμή στον Κρύσταλλο ενώνει τη βάση του με την κορυφή του.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Faden» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved