Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Εκδήλωση.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Εξαιρετικά σπάνιος και πολύτιμος, ο Κρύσταλλος Εκδήλωσης χαρακτηρίζεται από έναν μικρό κρύσταλλο ή κρυστάλλους που μεγαλώνουν ολόκληροι μέσα στο εσωτερικό του.

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργειά του Κρυστάλλου Εκδήλωσης συγκεντρώνεται με μεγάλη ισχύ στο σημείο όπου εμπερικλείεται ο μικρότερος κρύσταλλος.

manifestation manifistationcrystal2 manif

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο συγκεκριμένος κρύσταλλος θεωρείται ένα δώρο της φύσης προς τον άνθρωπο. Οι ενέργειές του προς όφελος των ανθρώπων είναι πολύτιμες και συμβολίζει την ύπαρξη του Θεϊκού που βρίσκεται μέσα στον κάθε έναν από εμάς. Εάν χρησιμοποιηθεί σωστά (βλ. τεχνικές παρακάτω) μπορεί να μας βοηθήσει να έχουμε θετικές εξελίξεις στη ζωή μας, να ενισχύσει τη θέληση και τη δημιουργικότητά μας, να μας εμπνεύσει νέες ιδέες, να μας δώσει ώθηση ή να μας απομακρύνει από καταστάσεις όποτε αυτό είναι απαραίτητο. Ως σύμβολο της Ολότητας, προωθεί τον δυναμισμό και την αίσθηση της ασφάλειας, ενώ παράλληλα μας ωθεί να αντιληφθούμε τον σκοπό της ύπαρξής μας σε συντονισμό με την Κοσμική Νοημοσύνη. Ενδυναμώνει την ικανότητα του οραματισμού και μπορεί να αποτελέσει μέσο πρόσκλησης της πλανητικής θεραπείας.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Σκοπός του κρυστάλλου είναι να εκδηλώσει στο υλικό πεδίο τις αγνότερες δονήσεις Δημιουργίας, βοηθώντας μας έτσι στην εμφάνιση και εκπλήρωση όλων όσων είναι ωφέλιμα για εμάς και τους άλλους.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ενισχύει τη νοητική διαύγεια και αποκαλύπτει τις αιτίες και τα μέσα για τη θεραπεία σωματικών ασθενειών που μας ταλαιπωρούν.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, την κρυσταλλοθεραπεία, το ρέικι, τον οραματισμό, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές

  • Για να λειτουργήσει σωστά ο Κρύσταλλος Εκδήλωσης προϋποθέτει να έχουμε κάνει κάποια εσωτερική προετοιμασία. Σε πρώτη φάση, πρέπει να έχουμε απομακρύνει κάθε αίσθημα κατωτερότητας, εγωισμού ή θυμού απέναντι στον εαυτό μας, και είναι ωφέλιμο να τον βλέπουμε ως ένα ολοκάθαρο κανάλι δια μέσω του οποίου ρέει το Θεϊκό Φως. Κατόπιν πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμούμε να εκδηλωθεί στη ζωή μας, βεβαιώνοντας ότι είναι αυτό που θέλει ο νους αλλά και η καρδιά μας. Εάν δεν υπάρχει συμφωνία αυτών των δύο, τίποτα δεν μπορεί να εκδηλωθεί και ο κρύσταλλος δεν μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Μπορεί όμως να μας βοηθήσει να κατευθυνθούμε προς τη διαλεύκανση αυτού του ζητήματος.
  • Εφόσον λοιπόν έχουμε τακτοποιήσει τα παραπάνω, καθόμαστε ή ξαπλώνουμε σε ένα ήσυχο μέρος και έχουμε την πεποίθηση ότι επιλέξαμε την καταλληλότερη εκ του πλούτου προοπτικών που ξεδιπλώνονται μπροστά μας. Οραματιζόμαστε έντονα αυτή την προοπτική, και φανταζόμαστε ότι δια μέσω του Κρυστάλλου Εκδήλωσης περνάει μέσα στην καρδιά μας, ίσως με τη μορφή ενός σπόρου. Αφού παραμείνει στην καρδιά μας και νιώσουμε με ένταση τη θέρμη της, φανταζόμαστε ότι μέσω του Τσάκρα της Βάσης τη στέλνουμε στη Γη, όπου και φυτεύεται μέσα σε γόνιμο έδαφος.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Εκδήλωση» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved