Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Baby.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ:
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία.

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Baby περιλαμβάνει έναν ή περισσότερους μικρότερους κρυστάλλους οι οποίοι αρχίζουν να αναπτύσσονται σε κάποιο σημείο της επιφάνειάς του.

Baby-xtl crystalsbabies

Ενεργειακή διαδρομή: Η ροή της ενέργειας μέσω του Kρυστάλλου Baby κινείται εισερχόμενη από τη βάση του και εκδηλώνεται στην αιχμή του, ενώ αντίστοιχη ταυτόχρονη ροή ενέργειας υπάρχει και στους μικρότερους κρυστάλλους.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Κρύσταλλος Baby είναι εξαιρετικά χρήσιμος σε άτομα που έχουν βιώσει έντονα ψυχικά τραύματα στο παρελθόν και κυρίως στην παιδική ηλικία. Βοηθά στην ανάσυρση μπλοκαρισμένων αναμνήσεων ούτως ώστε να επέλθει η απελευθέρωση από τα βάρη του παρελθόντος, φροντίζοντας ταυτοχρόνως να μας προστατεύσει από τον πόνο που μπορεί να βιώσουμε κατά την ενθύμησή τους. Ενισχύει τις προσπάθειές μας να ξεπεράσουμε τυχόν οικογενειακά προβλήματα, φανερώνοντας τις αιτίες τους και καθοδηγώντας μας στους τρόπους επίλυσής τους.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ο Κρύσταλλος Baby συσχετίζεται με το παρελθόν και συγκεκριμένα με ό,τι αφορά την οικογένεια και τα παιδικά τραύματα. Σκοπός του είναι να φέρει στην επιφάνεια τα συσχετιζόμενα με αυτά προβλήματα προκειμένου να εργαστούμε επάνω σε αυτά.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Αποκαλύπτει τις αιτίες ασθενειών που μπορεί να έχουν τις ρίζες τους σε ψυχικά τραύματα του παρελθόντος.

Χρησιμοποιείται:
Στο διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακά και θεραπευτικά εργαλεία. 

Τεχνικές:

  • Η εργασία με έναν Κρύσταλλο Baby προϋποθέτει υπομονή και σταθερότητα. Ξεκινάμε την πνευματική μας εργασία με τον διαλογισμό και κρατώντας τον Κρύσταλλο αφηνόμαστε στη ροή ενεργειών του και προετοιμαζόμαστε να δεχτούμε όλα όσα θα φέρει στην επιφάνεια. Δεν βιαζόμαστε να λάβουμε απαντήσεις, και αφιερώνουμε χρόνο στην αποκάλυψή τους.
  • Εναλλακτικά μπορούμε να τον έχουμε παντού μαζί μας, αφήνοντάς τον να μας αποκαλύψει όσα χρειάζεται στις κατάλληλες χρονικές συγκυρίες.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Baby» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved