Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Σχήμα Αυγό.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Όπως μαρτυρά και το όνομά του, ο Κρύσταλλος Αυγό είναι ο οποιοσδήποτε είδους κρύσταλλος έχει λειανθεί και του έχει δοθεί –τεχνητά ως επί το πλείστον- το σχήμα του αυγού.

egg

Δείτε προϊόντα του Κρύσταλλου Αυγό.

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια μέσα σε έναν Κρύσταλλο Αυγό συγκρατείται στο εσωτερικό του, διαμορφώνεται και σχηματίζεται ούτως ώστε να εκπέμπεται αρμονικά, παραπέμποντας στη Συμπαντική ενέργεια.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Κρύσταλλος Αυγό εντοπίζει και απομακρύνει τυχόν ενεργειακά μπλοκαρίσματα, ενώ βοηθά στη συνολική μας εναρμόνιση και ηρεμία. Έχει αγχολυτικές ιδιότητες και μας υποστηρίζει σε δύσκολες στιγμές ή περιόδους. Μπορεί να λειτουργήσει ωφέλιμα και εάν τοποθετηθεί στο χώρο μας, ενώ αποτελεί χρήσιμο εργαλείο στη ρεφλεξολογία, το σιάτσου ή γενικότερα κάθε τεχνική που βασίζεται στις πιέσεις με τα δάχτυλα, όπου και χρησιμοποιείται η μυτερή του άκρη ως βοήθημα.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η καταπράυνση αρνητικών συναισθημάτων και η απομάκρυνση ενεργειακών μπλοκαρισμάτων.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Βοηθά στην απομάκρυνση του άγχους και των ασθενειών που σχετίζονται με αυτό.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, το ρέικι, τη ρεφλεξολογία, το σιάτσου, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Εάν αισθανόμαστε αγχωμένοι ή πιεσμένοι από κάποια κατάσταση, μπορούμε εύκολα να ηρεμήσουμε κρατώντας στο χέρι μας έναν Κρύσταλλο Αυγό. Εκτός του ότι το σχήμα του εξυπηρετεί, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμος και ο αρμονικός τρόπος με τον οποίο διαχέεται η ενέργειά του

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Αυγό» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

 

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved