Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Αναμεταδότης ή Μεταβιβαστής.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ένας κρύσταλλος αναμεταδότης περιλαμβάνει στην κεντρική πλευρά της αιχμής του μία μεγάλη τριγωνική έδρα και στα δεξιά και αριστερά της δύο συμμετρικές επτάπλευρες (επταγωνικές) έδρες.

Transmitter Images

Ενεργειακή διαδρομή: Η ροή της ενέργειας μέσω του κρυστάλλου Αναμεταδότη κινείται εισερχόμενη από τη βάση του και εκδηλώνεται στην αιχμή του μέσω της κεντρικής τριγωνικής έδρας του και των δύο εκατέρωθεν επταγωνικών εδρών.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Στον Κρύσταλλο Αναμεταδότη η εκδήλωση της ενέργειας βασίζεται στην αριθμητική σειρά 7-3-7, όπως και με τον Κρύσταλλο Channeling με τους αριθμούς 7-3. Πρόκειται για τον αριθμό πλευρών των εδρών του όπως τον βλέπουμε από μπροστά. Το επτά ως αριθμός είναι ο αριθμός του μυστικισμού και εμπεριέχει μεγάλη δύναμη και πολλούς συμβολισμούς. Εκφράζει τον αναζητητή της αλήθειας, της σοφίας και της ενόρασης, τον μαθητή που αποζητά απαντήσεις, τον μύστη. Η πλατιά επταγωνική έδρα αντιπροσωπεύει τις επτά αρετές της συνειδητότητας: αγάπη, ελευθερία, έκφραση, γνώση, ειρήνη, χαρά και ενότητα. Συμβολίζει επίσης τα επτά επίπεδα ύπαρξης, τα επτά χρώματα του ουράνιου τόξου, ή και τα επτά Τσάκρας. Το κεντρικό τρίγωνο συμβολίζει τη δύναμη της πυραμίδας που απορροφά και διαχέει το φως από τα ανώτερα βασίλεια στο γήινο. Ο αριθμός 3 που αντιπροσωπεύει την κεντρική τριγωνική πλευρά μας φέρνει σε επαφή με τη δημιουργικότητα που εκφράζεται με χαρά, με τις αλήθειες που πρέπει να εξωτερικευτούν, με την ομιλία μέσω της οποίας διαδίδεται η σοφία. Ο Κρύσταλλος Αναμεταδότης συμβολίζει την επικοινωνία, την πρόθεση και τον οραματισμό, ενώ κάποιοι τον ταυτίζουν με το Yin και το Yang.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ο Κρύσταλλος Αναμεταδότης λειτουργεί ως πομπός και δέκτης ενέργειας, μηνυμάτων και αγάπης. Μπορεί να λειτουργήσει και ως μέσο επικοινωνίας και ανταλλαγής ενέργειας μεταξύ δύο ανθρώπων, ή δύο όντων τόσο στο φυσικό όσο και στο μη-φυσικό επίπεδο και μας υπενθυμίζει πάντα την συμπαντική ανταλλαγή ενέργειας.
Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ο Κρύσταλλος Αναμεταδότης συνδέεται με το στομάχι, την ομιλία, την επίφυση και την αντιληπτική ικανότητα. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει και ως δέκτης θεραπευτικής ενέργειας από τον θεραπευτή ακόμα και από απόσταση.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:

  • Όπως και με τον Κρύσταλλο Channeling, έτσι και με τον Κρύσταλλο Αναμεταδότη η εργασία με σκοπό την ανταλλαγή ενεργειών και πληροφοριών πρέπει να γίνεται πάντοτε με προφυλάξεις. Καθότι υπάρχει η περίπτωση να λάβουμε ανακριβείς πληροφορίες και ανεπιθύμητες ενέργειες από αναξιόπιστα όντα, πριν ξεκινήσουμε την πνευματική μας εργασία με τον Κρύσταλλο ζητάμε πάντα προστασία, θεϊκό φως και καθοδήγηση από ανώτερα όντα. Αφότου έχουμε ξεκινήσει με τον διαλογισμό και τον προγραμματισμό του Κρυστάλλου για το τι ακριβώς εργασία επιθυμούμε να εκτελέσει, φέρνουμε στο μυαλό μας το ζήτημα που μας ενδιαφέρει και επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Κατόπιν, εστιάζουμε το βλέμμα μας στο κεντρικό τρίγωνο του Κρυστάλλου και χαλαρώνουμε, επιτρέπουμε στον Κρύσταλλο να γίνει δέκτης της πληροφορίας-ενέργειας που ζητήσαμε και να μας τη μεταδώσει.
  • Με την προαναφερθείσα προετοιμασία για την πνευματική μας εργασία, τον διαλογισμό και τον προγραμματισμό του Κρυστάλλου, καθόμαστε σε ένα ήσυχο μέρος κρατώντας τον στο χέρι μας. Αφήνουμε τον εαυτό μας να εναρμονιστεί με τις δονήσεις του Κρυστάλλου και επικεντρωνόμαστε σε αυτόν έχοντας στο νου μας το μήνυμα το οποίο επιθυμούμε να διαβιβάσει και τον αποδέκτη του μηνύματος αυτού (είτε είναι ένας άλλος άνθρωπος ή οντότητα, είτε και το ίδιο το Σύμπαν). Το μήνυμα ή και η ενέργεια η οποία επιθυμούμε να διαβιβαστεί πρέπει να είναι σαφή, ισχυρά και οι προθέσεις μας να είναι οι αγνότερες. Λειτουργούμε με τη βεβαιότητα ότι ο Κρύσταλλος διαβίβασε ή θα εξακολουθήσει να διαβιβάζει -σε περίπτωση που τον έχουμε προγραμματίσει έτσι- το μήνυμα-ενέργεια και αποφεύγουμε να αφήνουμε άλλα άτομα να τον χρησιμοποιούν ενόσω εργαζόμαστε μαζί του

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Αναμεταδότες» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved