Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Rough.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Άλλες συνώνυμες ονομασίες: Άμορφος, Ακατέργαστος, Rough Crystal.

Μορφολογία: Ο Άμορφος Κρύσταλλος δεν χαρακτηρίζεται από κάποιο συγκεκριμένο σχήμα. Διατηρεί το αρχικό, φυσικό του σχήμα χωρίς να έχει υποστεί διαδικασία λείανσης.

crystal-quartz-rough-regular-quality-AA-quality-3 quartz crystal rough

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια στον Άμορφο Κρύσταλλο διατρέχει με ταχύτητα όλες τις επιφάνειές του, χωρίς να ακολουθεί κάποια σταθερή εσωτερική δομή, γεγονός που αυξάνει τις δονήσεις του κάνοντάς τον πιο δραστικό και αποτελεσματικό.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Άμορφος Κρύσταλλος ασκεί τεράστια γοητεία σε κάποιους ανθρώπους, δεδομένου του ότι εμπεριέχει όλη αυτή την «άγρια ομορφιά» που του έχει προσδώσει η φύση. Καθώς δεν έχει υποστεί την διαδικασία τεχνητής λείανσης, διατηρεί αναλλοίωτη όλη του τη δύναμη, εκπέμποντάς τη με ένταση. Μπορεί να μας συνδέσει με τις δυνάμεις της Φύσης και τη Μητέρα Γη, ενώ συμβολίζει το Σύμπαν και τη Σοφία.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ένας Άμορφος Κρύσταλλος μπορεί να μας μεταβιβάσει τις ευεργετικές του ενέργειες με μεγαλύτερη ένταση και αποτελεσματικότητα.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Οι θεραπευτικές του ιδιότητες διαφοροποιούνται αναλόγως με το είδος κρυστάλλου. Αν πρόκειται για χαλαζία, διατηρεί τις θεραπευτικές ιδιότητες του χαλαζία.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, το Feng Shui, το ρέικι, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:

  • Ο Άμορφος Κρύσταλλος λειτουργεί ακριβώς όπως και ένας λειασμένος. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε κατά τη διάρκεια του διαλογισμού και να αφεθούμε στις «ακατέργαστες» ευεργετικές ενέργειες που μας μεταφέρει ή να τον τοποθετήσουμε στον χώρο μας για προστασία και καθαρισμό.
  • Εναλλακτικά μπορούμε να τοποθετήσουμε έναν Άμορφο Κρύσταλλο κάτω από το μαξιλάρι μας ή να τον έχουμε μαζί μας για να αυξήσουμε το χρόνο επαφής που έχουμε μαζί του

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Rough» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved