Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Μονής Αιχμής.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitext

ΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Συνώνυμες ονομασίες: Μονοκρύσταλλος, Μονοτερματικός, μιας Απόληξης.

Μορφολογία: Είναι ένα εξάπλευρος κρύσταλλος με δύο άκρες. Η μία άκρη του κρυστάλλου καταλήγει σε μια μυτερή κορυφή (αιχμή), ενώ ή άλλη άκρη του είναι άγρια (βάση) γεγονός που μας δείχνει ότι έχει αποκολληθεί από ένα φυσικό σύμπλεγμα. Οι κρύσταλλοι αυτοί μπορεί να περιέχουν μοναδικά σημάδια, τα οποία αφορούν την ταυτότητα τους, τις ιστορίες τους, τις εγγραφές τους και τις πληροφορίες τις οποίες περιέχουν. Αυτά μπορεί να είναι θολές περιοχές, σύννεφα, εγκλείσματα ή γαλαξιακά αποτυπώματα που μας δείχνουν ότι κόσμοι υπάρχουν μέσα στους κόσμους και ότι η δημιουργία δεν έχει ούτε τέλος ούτε όρια. Συνειδητοποίηση, που μας γεμίζει δέος και σεβασμό για όλες τις μορφές ζωής.

                 50bdfbd8ac50f 200x200                  50bdfc376bc4c 200x200                  50bdfd3997d84 200x200                  aixmes 200x200

Δείτε εδώ το Άλμπουμ με τα προϊόντα και τις τιμές

Ενεργειακή διαδρομή: Απορροφά ενέργεια από τη βάση του και εκπέμπει ενέργεια από την αιχμή του.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Οι έξι πλευρές του συμβολίζουν τα έξι τσάκρα και η κορυφή του το έβδομο, αυτό που μας συνδέει με το άπειρο. Οι κρύσταλλοι αυτοί λειτουργούν σαν φάροι για τις αφυπνισμένες ψυχές που θα προσθέσουν περισσότερο φώς και θετική ενέργεια για την ευθυγράμμιση και την εναρμόνιση με την κοσμική ενέργεια. Ο κρύσταλλος αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε ευγενή σκοπό, διότι εκπέμπει ένα καθαρό λευκό φως που περιέχει όλα τα χρώματα και τις συχνότητες.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Οι κρύσταλλοι χαλαζία δονούν την αύρα σε τόσο υψηλό ρυθμό ώστε διαλύουν και απομακρύνουν τις σκοτεινές καρμικές δυνάμεις και τις σκεπτομορφές.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Με τη χρήση φυσικών αιχμών αποφεύγουμε τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα, τη σήψη της λιμνάζουσας ενέργειας και την αποσύνθεση των οργάνων του σώματος που επηρεάζονται κατά καιρούς απο σωματικά ή ψυχοσωματικά προβλήματα. Το αποτέλεσμα της δόνησης τους είναι να εμποδίζεται η εμφάνιση της ενεργειακής δυσαρμονίας ως πάθηση στο σώμα, ενώ ταυτόχρονα να θρέφονται και να ανανεώνονται τα όργανα.

Χρησιμοποιούνται: για να ξεμπλοκάρει η λιμνάζουσα ενέργεια και να επανέλθει η ροή της, για να φορτίσουμε και να αποφορτίσουμε ενεργειακά το υλικό και πνευματικό σώμα, για την κατασκευή οργονιτών, την ενεργοποίηση του νερού, για ενεργειακούς καθαρισμούς χώρων, για την πραγματοποίηση στόχων και επιθυμιών, στην κρυσταλλοθεραπεία σε διάφορες εναλλακτικές τεχνικές και μαντικές τέχνες.

Τεχνικές:
Για να αποφορτίσουμε το σώμα ή το πνεύμα από συσσωρευμένη ή λιμνάζουσα ενέργεια τοποθετούμε τις αιχμές με τη βάση προς το σώμα και την κορυφή προς τα έξω.
Εάν θέλουμε να τονώσουμε ή να φορτίσουμε ένα εξασθενημένο σώμα ή πνεύμα τοποθετούμε τις αιχμές με την βάση προς τα έξω και τις κορυφές προς το σώμα. Η τοποθέτηση τους μπορεί να αφορά όλο το σώμα, ένα όργανο ή ένα Τσάκρα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Μονής Αιχμής» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved