Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Αφθονίας.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Αφθονία αναγνωρίζεται από το σύμπλεγμα πολλών μικρότερων κρυστάλλων που υπάρχουν συγκεντρωμένοι γύρω από τη βάση του ή διασκορπισμένοι στις επιφάνειές του.

abundance2 abundance 300 abundance

Ενεργειακή διαδρομή: O Κρύσταλλος Αφθονίας απορροφά ενέργεια από τη βάση του και τη διαχέει τόσο από την αιχμή του, όσο και δια μέσω των αιχμών των μικρότερων κρυστάλλων του συμπλέγματος της βάσης του.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Όπως λέει και το όνομά του, αλλά και όπως συμπεραίνουμε από τη μορφολογία του, ο Κρύσταλλος Αφθονίας ενισχύει την ικανότητά μας να προσκαλέσουμε την άφθονη ροή πνευματικών και υλικών αγαθών στη ζωή μας. Ο Κρύσταλλος Αφθονίας βοηθά να απομακρύνουμε τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις και προγραμματισμούς σχετικά με το τι δικαιούμαστε και μπορούμε να έχουμε. Επίσης μας υποστηρίζει στο να αναγνωρίσουμε την ήδη υπάρχουσα αφθονία γύρω μας και να αισθανθούμε ευγνωμοσύνη γι’ αυτή. Συμβολίζει τη δύναμη και την ανεξαρτησία, καθώς και την οικογένεια γύρω από την προστατευτική γονεϊκή φιγούρα. Μας προστατεύει, ενδυναμώνει τις ενέργειές μας, προσελκύει την αρμονία σε όλα τα επίπεδα και ενισχύει τη συμπόνια μας προς τους άλλους. Παράλληλα ενδυναμώνει τη σύνδεσή μας με τον Ανώτερό μας Εαυτό. Βοηθά να εξελιχθούμε και να προοδεύσουμε σε κάθε τομέα και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τους επιχειρηματίες.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Κύρια ενεργειακή δράση του κρυστάλλου είναι να μας βοηθήσει να προσελκύσουμε στη ζωή μας την αφθονία, διδάσκοντάς μας τη Συμπαντική Ολότητα και την γνώση ότι αν ζητήσουμε κάτι ξεκάθαρα και με συναίσθημα -και αυτό είναι ωφέλιμο για εμάς- θα το λάβουμε.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ο Κρύσταλλος Αφθονίας βοηθά σε περιπτώσεις κατάθλιψης. Ενισχύει την αναζωογόνηση ιστών και κυττάρων, και σχετίζεται με τα όργανα αναπαραγωγής. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, το Feng Shui, την κρυσταλλοθεραπεία, το ρέικι, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:

  • Με τον Κρύσταλλο Αφθονία μπορούμε να κάνουμε εξαιρετική εργασία επάνω στις περιοριστικές μας πεποιθήσεις γύρω από το θέμα της αφθονίας. Ξεκινάμε λοιπόν τον διαλογισμό μας κρατώντας στο χέρι μας τον κρύσταλλο ή κοιτάζοντάς τον. Κατόπιν, και ενώ βρισκόμαστε σε κατάσταση χαλάρωσης, μπορούμε να διαλογιστούμε επάνω στη στάση μας απέναντι στην αφθονία, τον πλούτο και την ευημερία σε κάθε επίπεδο, στο τι θεωρούμε ότι δικαιούμαστε να έχουμε και στο εάν νιώθουμε ήδη ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε. Αφηνόμαστε στα όσα έχει να μας μεταβιβάσει ο κρύσταλλος, είτε αυτό είναι η συνειδητοποίηση μιας στάσης ζωής που τυχόν έχουμε, είτε η λύση για ζητήματα που μπορεί να μας περιορίζουν, ή η σύνδεσή μας με το Ένα, με το Όλον, ώστε να εργαστούμε στο να ζητήσουμε με σαφήνεια όσα επιθυμούμε.
  • Μια τεχνική που συσχετίζεται με το Feng Shui είναι να τοποθετήσουμε έναν Κρύσταλλο Αφθονίας στη γωνία του πλούτου (8 υδάτινο άστρο), στο σπίτι ή στην επιχείρησή μας. Εναλλακτικά μπορεί να τοποθετηθεί στην αριστερή γωνία που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την είσοδο του σπιτιού ή στο βορειοδυτικό σημείο. Επίσης λειτουργεί εξαιρετικά στο να διαχέει απρόσκοπτα την ενέργεια όταν τοποθετηθεί στο κεντρικό ή το πιο ανοιχτό σημείο ενός χώρου.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Αφθονίας» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved