Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Αδελφή Ψυχή.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Άλλες συνώνυμες ονομασίες: Ταντρικό Δίδυμο, Soul-mate, Tantric Twin

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Αδερφή-Ψυχή είναι στην ουσία δύο κρύσταλλοι που μεγαλώνουν παράλληλα από την ίδια βάση, ενωμένοι στη μία τους πλευρά και με σαφώς διαχωρισμένες αιχμές. Πρόκειται για κρυστάλλους που έχουν το ίδιο ή παρεμφερές μέγεθος.

tantric tantric twin tantric-twin1

Δείτε προιόντα του Κρύσταλλου Αδελφή Ψυχή (Ταντρικό Δίδυμο)

Ενεργειακή διαδρομή: Ο Κρύσταλλος Αδερφή-Ψυχή απορροφά ενέργεια από τη βάση του και την εκπέμπει και από τις δύο αιχμές των κρυστάλλων που τον απαρτίζουν.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Με τον Κρύσταλλο Αδερφή-Ψυχή ερχόμαστε σε επαφή με τη Θεϊκή Ένωση, την πραγματικότητα της Ολότητας. Ιδίως σε στενές σχέσεις, όπου εμπλέκονται δύο άτομα, είτε αυτές είναι σεξουαλικές, είτε συντροφικές, είτε συναδελφικές, είτε οικογενειακές, ο κρύσταλλος έρχεται να εναρμονίσει τις ενέργειές μας και να μας διδάξει πώς να είμαστε ενωμένοι χωρίς ωστόσο να χάνουμε την ατομικότητά μας. Αποτρέπει την προβολή δικών μας άλυτων ζητημάτων επάνω στο άλλο άτομο, επιτρέποντάς μας να γνωρίσουμε και να αποδεχτούμε τον εαυτό μας στο σύνολό του. Προσελκύει την αγάπη και την συντροφικότητα, ενισχύει τον αισθησιασμό, ενώ παράλληλα αποτελεί και εξαιρετική ενεργειακή προστασία. Εάν ο Κρύσταλλος Αδερφή-Ψυχή έχει στο σημείο της ένωσης έντονα ουράνια τόξα, τότε η σχέση μας θα είναι ιδιαίτερα αρμονική, ενώ εάν οι δύο κρύσταλλοι που τον αποτελούν δεν έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος, τότε είναι κατάλληλος για πνευματική εργασία επάνω σε ζητήματα γονιού-παιδιού, αφεντικού-υπαλλήλου κτλ. Εάν έχουν το ίδιο μέγεθος μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε σχέσεις όπου δύο άνθρωποι εργάζονται μαζί ισότιμα, σε οποιονδήποτε τομέα.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η ενέργεια του Κρυστάλλου Αδερφή-Ψυχή αποσκοπεί στην ένωση των ενεργειών, από όποιο είδος σχέσης κι αν αυτές προέρχονται.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ο Κρύσταλλος Αδερφή-Ψυχή συσχετίζεται με τα σεξουαλικά ζητήματα, βοηθώντας να απομακρυνθεί κάθε πιθανή αιτία που συντελεί σε τυχόν δυσλειτουργίες.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, το Feng Shui, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, το ρέικι, την ενδοσκόπηση, για προστασία ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:

  • Μια τεχνική από το Feng Shui είναι να τοποθετήσουμε έναν Κρύσταλλο Αδερφή-Ψυχή στο πίσω δεξιά σημείο του σπιτιού μας –έχοντας ως σημείο αναφοράς την είσοδο- ή ενός συγκεκριμένου δωματίου. Αυτή είναι η γωνία των σχέσεων, και η τοποθέτηση του κρυστάλλου θα μας βοηθήσει να προσελκύσουμε τον κατάλληλο σύντροφο ή να προσθέσουμε περισσότερη αρμονία στην ήδη υπάρχουσα σχέση μας.
  • Καθόμαστε σε ένα ήσυχο μέρος και ξεκινάμε τον διαλογισμό μας κρατώντας τον Κρύσταλλο Αδερφή-Ψυχή. Αφηνόμαστε στις ενέργειές του καθώς μας καθοδηγεί στην ένωση με το Θεϊκό, και στην άρση των ψευδαισθήσεων του υλικού κόσμου γύρω από τον χρόνο και τον χώρο, στο σημείο της μη-ύπαρξης.

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Αδελφή-Ψυχή» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved