Menu
Your Cart
Καλώς ήρθατε στο νέο μας eshop. Βρισκόμαστε σε Δοκιμαστική Λειτουργία.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση!
Για οτιδήποτε καλέστε στο 2310 238.849

2. Καθαρισμός και Φόρτιση

Καθαρισμός και Φόρτιση των Λίθωνxelonakitext

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας, εδώ θα σας αναφέρουμε τους πιο γνωστούς και τους γενικά αποδεκτούς από τους Κρυσταλλοθεραπευτές, τους Γεμμολόγους και τους γνώστες του είδους.

Βάζετε σε ένα διάφανο μπολ χωρίς σχέδια, χλιαρό νερό, ρίχνετε λίγο αλάτι Ιμαλαΐων, βάζετε τους κρυστάλλους μέσα και τους αφήνετε για τρείς ώρες.

Είναι καλύτερα να βάζετε μαζί κρυστάλλους που ανήκουν στην ίδια γεμμολογική οικογένεια. Αφού περάσουν οι τρείς ώρες ξεπλένετε τους κρυστάλλους σε τρεχούμενο νερό (στο σπίτι στην βρύση) και τους τοποθετείτε σε ένα λευκό πανάκι από φυσικό υλικό, μαλλί, βαμβάκι, μετάξι, τους βγάζετε στον 'Ηλιο για να τους φορτίσουν οι ακτίνες του και τους αφήνετε για μία ώρα.

Εάν τα ορυκτά σας είναι ευαίσθητα στο νερό, τότε τα ακουμπάτε πάνω στο αλάτι, γυρνώντας τα συχνά μέσα σε διάστημα τριών ωρών και κατόπιν τα βουρτσίζετε με ένα μαλακό βουρτσάκι για να φύγει το αλάτι. Εάν τα ορυκτά σας είναι ευαίσθητα και στο αλάτι, τότε, βάλτε σε ένα μπολ αλάτι και βάλτε πάνω από το αλάτι ένα πανάκι από φυσικό υλικό, και τοποθετείστε πάνω του τους κρυστάλλους, σκεπάστε αυτό το μπολ, με ένα πανί από φυσικό υλικό, αφήστε τους για τρείς ώρες και μετά βγάλτε τους στον 'Ηλιο για να τους φορτίσουν οι ακτίνες του για μία ώρα.

Εάν είστε τυχεροί και είστε κοντά σε εξοχή, θάψτε τους κρυστάλλους σας στο χώμα, αφήστε τους για τρείς ώρες μέχρι τρείς μέρες, ανάλογα το χρόνο που έχετε στην διάθεση σας, και μετά τοποθετήστε τους κάτω από φυσικό τρεχούμενο νερό, π.χ καταρράκτης, ποτάμι, ρυάκι, όπου καλό θα είναι να τους έχετε σε ένα διχτάκι από φυσικό υλικό για να μην χαθούν. Ξεπλύντε τους με νερό και βγάλτε τους στον Ήλιο για να τους φορτίσουν οι ακτίνες του για μία ώρα.
Βάλτε τα μαζί με ορυκτά που έχουν ενεργειακά καθαριστικές ιδιότητες όπως, η καρνεόλη, ο κόκκινος χαλκηδόνιος, και ο χαλαζίας. Ξεπλύντε τους με νερό και φορτίστε τους στον Ήλιο.

Εάν θέλετε να έχετε ένα μόνιμο εργαλείο καθαρισμού, πάρτε μία πλάκα χαλκού κομμένη σε τετράγωνο, ρίξτε πάνω της τρίμματα χαλαζία ή πολύ μικρά βοτσαλάκια και στις τέσσερις γωνίες του τετραγώνου τοποθετήστε από έναν μονοκρύσταλλο χαλαζία με την μύτη του προς τα τρίμματα του χαλαζία. Πάνω στα τρίμματα τοποθετήστε τα ορυκτά που θέλουν καθάρισμα. Ξεπλύνετέ τους με νερό και φορτίστε τους στον 'Ηλιο.

Υπάρχει και η διαδικασία που ο καθαρισμός και η φόρτιση γίνεται βάσει των φάσεων της Σελήνης. Οσοι επιθυμούν να την ακολουθήσουν, τότε, θα πρέπει να κάνουν τον καθαρισμό στην χάση της Σελήνης (+)(-) μία μέρα και την φόρτιση στην Πανσέληνο (+)(-) μία μέρα. Το διάστημα που μεσολαβεί έχουμε τους κρυστάλλους αποθηκευμένους σε σκοτεινό μέρος.

Μπορείτε να καθαρίζετε τους Κρυστάλους σας, αν τους τοποθετήσετε πάνω σε λειτουργικούς Οργονίτες, ενώ στη συνέχεια τους φορτίσετε στο Φως του Ήλιου.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Αιχμές Χαλαζία (8 τεμ.)
Με απόθεμα
RS16-0610-1404
Καθαρισμός Λίθων με Αιχμές Χαλαζία.    Οι αιχμές Χαλαζία λειτουργούν σαν φάροι που προσθέτουν περισσότερο φώς και θετική ενέργεια για την ευθυγράμμιση και εναρμόνιση με την κοσμική ενέργεια. Δονούν την αύρα σε τόσο υψηλό ρυθμό που αποτελούν ένα ισχυρό ενεργειακό καθαριστικό του αιθερικού πεδίου. Οι..
19,90€
Κολοκύθες Feng Shui (Επιλέξτε το Μέγεθος)
Με απόθεμα
RS16-0615-1550
Μετατρέπει την Αρνητική Ενέργεια σε Θετική. Φίλτρο για την καλή Υγεία. Converts Negative Energy into Positive. Filter for good Health.
Συστηματική ταξινόμηση Σύστημα: κατά CRONQUIST, 1981Βασίλειο: Φυτά (Plantae)Συνομοταξία: Αγγειόσπερμα (Magnoliophyta)Ομοταξία: Δικοτυλήδονα (Magnoliopsida)Υφομοταξία: Διλληνιίδες (Dilleniidae)Τάξη: Ιώδη (Violales)Οικογένεια: Κολοκυνθοειδή (Cucurbitace..
22,50€
Λίθοι Καθαριστές (4 τεμ)
Με απόθεμα
RS16-0615-1717
Λίθοι που Καθαρίζουν άλλους Λίθους.  Οι Λίθοι Καρνεόλη, Κιτρίνης, Χαλαζίας και Αμέθυστος έχουν τη δυνατότητα να καθαρίζουν άλλους λίθους. Αυτό οφείλεται στην χημική τους σύσταση και στην κρυσταλλική τους δομή.  1. Καθαρίστε, φορτίστε και προγραμματίστε τους λίθους "καθαριστές" ώστε να δουλεύουν μό..
11,60€
Οργονίτης Καθαρισμού 6,3×1,5cm ±82gr
Με απόθεμα
RS16-0616-1315
Καθαρισμός Λίθων με Οργονίτη    Ο Οργονίτης μετατρέπει την αρνητική ενέργεια DOR σε θετική ενέργεια OR. Η μετατροπή γίνεται επαρκώς και συνεχώς. Η ρητίνη στον οργονίτη συρρικνώνεται κατά τη διαδικασία πήξης, πιέζοντας οριστικά τους κρυστάλλους χαλαζία μέσα στην κατασκευή, δημιουργώντας έτσι το γνωσ..
17,50€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.