politimigi logo

Μεταφορικά 4,90€ εώς 2 KG dorean apostoli politimigi

kalathi agoron

tilefonikes paraggelies   

Greek
Σύνδεση Εγγραφή

Συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας

Δημιουργία λογαριασμού

Το όνομα που εισάγατε δεν είναι έγκυρο.
Παρακαλώ, εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 2 χαρακτήρες ενώ δεν πρέπει να περιέχει διαστήματα ή τους ακόλουθους χαρακτήρες: < > \ " ' % ; ( ) &
Άκυρος κωδικός.
Οι κωδικοί που εισάγατε δεν ταυτίζονται. Παρακαλώ, εισάγετε τον επιθυμητό κωδικό στο πεδίο κωδικού και επιβεβαιώστε τον εισάγοντάς τον ξανά στο πεδίο επιβεβαίωσης κωδικού.
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισάγατε δεν ταυτίζονται. Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πεδίο της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επιβεβαιώστε την εισάγοντάς της ξανά στο πεδίο επιβεβαίωσης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
* * Υποχρεωτικό πεδίο

banner politimigi

α β γ δ ε ζ η θ ι κ λ μ ν ξ ο π ρ σ τ υ φ χ ψ ω

Αναζητήστε λέξεις κλειδιά στα κείμενα των λίθων

Προϊοντα Eshop

Βρειτε μας στο Facebook

Λιθοι και Αντιστοιχιες

Terminator Zapper 8,7X5,0X2,2cm 78gr

SKU: RS16-0624-1914
 
Εξολοθρεύει τα Παράσιτα και Θεραπεύει το Αιθερικό και Φυσικό Σώμα. (180.00e)
Άμεση παράδοση!
  την επόμενη εργάσιμη

Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 80,00€ έως 2 κιλά!

Δωρεάν Αντικαταβολή, PayPal, Κατάθεση σε Τράπεζα!

Δωρεάν Συσκευασία Δώρου! Εφόσον Ζητηθεί.

 
 
 
 

"Terminator" του Don Croft!!! Το zapper με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο... Το "Terminator" του Don Croft είναι εδώ!
{Το μοντέλο αυτό κατασκευάζεται στις Η.Π.Α. από τον ίδιο τον Don Croft.}

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει το Terminator από τα υπόλοιπα zappers
-Η προσθήκη οργονίτη, εντός της συσκευής, από τον Don και την Carol Croft στις αρχές του 2000, ήταν αυτό που οδήγησε το απλό zapper στο επόμενο στάδιο της εξέλιξης του και κατέληξε γρήγορα στην κατασκευή που σήμερα λέγεται “Terminator” zapper. Έκτοτε, έχουν γίνει ακόμη μερικές βελτιώσεις στη συσκευή, αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας των δύο ερευνητών.
-Η κύρια διαφορά ανάμεσα στο Terminator και σε ένα απλό zapper είναι ότι χρησιμοποιώντας το πρώτο, νιώθει κανείς μία πολύ πιο «απαλή» και εκλεπτυσμένη ενέργεια, η οποία προκύπτει ως αίσθηση από την μετατροπή των αρνητικών και μπλοκαρισμένων συναισθημάτων –παράλληλα με την μετατροπή της ενέργειας των παράσιτων- σε καθαρή ζωτική ενέργεια. Και όλο αυτό επιταχύνει ακόμη περισσότερο τη διαδικασία ίασης του σώματος.
-Ο Don και η Carol έχουν φροντίσει να προσθέσουν μέσα στον αιθερικό μετατροπέα της συσκευής τους ένα ιδιαίτερο μίγμα κρυστάλλων και ορυκτών που ενισχύει σημαντικά την αλληλεπίδραση με όποιον χρησιμοποιεί το “Terminator” zapper. Εκτός από το κομμάτι του οργονίτη, στη συσκευή περιλαμβάνονται επίσης πηνίο Mobius, φυσικοί κρύσταλλοι αμέθυστου & γρανάτη και φυσικός μαγνήτης Νεοδυμίου.
-Όλες αυτές οι προσθήκες έχουν σαν συνέπεια ένα άμεσα αποτελεσματικό zapper που θεραπεύει το φυσικό και το αιθερικό σώμα ταυτόχρονα.
-Για περισσότερες πληροφορίες (στα αγγλικά) μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Don Croft:
http://worldwithoutparasites.com/

Η ιστορία του Zapper *
-Το Zapper είναι μία απλή αλλά πολύ αποτελεσματική εναλλακτική θεραπευτική συσκευή που δρα μέσω του ηλεκτρισμού. Η κατασκευή του βασίζεται στη μακροχρόνια έρευνα της μοριακής βιολόγου δρ. Hulda R. Clark η οποία έχει δημοσιεύσει τα ευρήματα της στο βιβλίο “The Cure of all Diseases” αλλά και σε άλλα βιβλία που ακολούθησαν. Η δρ. Clark, όπως και πολλοί άλλοι ερευνητές, ανακάλυψε ότι ο παλμός του συνεχούς ηλεκτρικού ρεύματος σκοτώνει τα παράσιτα που βρίσκονται μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Αυτά περιλαμβάνουν όλους τους τύπους σκουληκιών, βακτηριδίων, ιών και μυκήτων καθώς και άλλους παθογόνους ιστούς.
-Η συγκεκριμένοι τύποι zapper που διαθέτουμε στο κατάστημα μας αποτελούν έμπνευση του ερευνητή Don Croft, ο οποίος υπήρξε πρωτοπόρος στο θέμα των Αιθερικών Μετατροπέων.
*Zapper = αυτός που εξολοθρεύει γρήγορα & δυναμικά

Πως λειτουργεί
-
Το Zapper μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με τη θεραπεία που σας έχει δώσει ο γιατρός σας ή προληπτικά, σε περιπτώσεις που νιώθετε ότι ο οργανισμός σας χρειάζεται έξτρα βοήθεια για να αποκρούσει μια επερχόμενη ασθένεια ή απλά για να τον βοηθήσετε να αποτοξινωθεί. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να αντικαταστήσει την ιατρική γνωμάτευση ή/και θεραπεία.
-
Η λειτουργία του είναι πολύ απλή: ακουμπάτε το Zapper (από την πλευρά που βρίσκονται οι δύο χάλκινες εξοχές) πάνω στο δέρμα σας, έτσι ώστε να εφάπτεται καλά, και ανοίγετε τον διακόπτη. Πρωτίστως όμως, θα πρέπει να έχετε ανοίξει την πλαστική θήκη της συσκευής και να έχετε τοποθετήσει μία τετράγωνη μπαταρία των 9V.
-Τοποθετείτε το zapper σε όποιο σημείο του σώματος θέλετε και για όση ώρα νιώθετε ότι το χρειάζεστε.
-Όταν εξαντληθεί η μπαταρία του, την αντικαθιστάτε με μία καινούργια και συνεχίζετε να το χρησιμοποιείτε κανονικά. (Μία απλή μπαταρία των 9V θα διαρκέσει περίπου 40 ώρες ενώ μία αλκαλική αρκεί για περίπου 100 ώρες χρήσης του zapper.)

Προφυλάξεις
- Αν φοράτε βηματοδότη ή είστε έγκυος, αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε το Zapper καθώς η λειτουργία του βασίζεται στην εκπομπή ηλεκτρικού ρεύματος των 15 Hz.
- Ειδικά κατά τις πρώτες χρήσεις, συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε το Zapper για πάνω από 20-30 λεπτά τη φορά. Αυτό επειδή αρχικά το σώμα σας θα έχει πολύ περισσότερες τοξίνες και ενδέχεται να νιώσετε ένα «κάψιμο» ή «φαγούρα» στο σημείο επαφής με τη συσκευή. Αυτή είναι μία συνηθισμένη αντίδραση του οργανισμού καθώς καθαρίζει. Αργότερα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κατά βούληση όσο συχνά θέλετε.
- Επίσης, ενδέχεται να μείνουν στο δέρμα κάποια σημάδια από τα χάλκινα σημεία επαφής του Zapper. Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό αλλά για μία ένδειξη αποτοξίνωσης του οργανισμού. Τα σημάδια εξαφανίζονται ύστερα από λίγο και το δέρμα καθαρίζει τελείως με λίγο σαπούνι και νερό.
- Μετά από κάποιες μέρες χρήσης του Zapper οι προαναφερθείσες ενοχλήσεις από την επαφή με τη συσκευή θα εκλείψουν εντελώς και θα τις έχετε μόνο όταν ο οργανισμός θα γεμίζει ξανά με τοξίνες και παράσιτα. Σε κάθε περίπτωση η διατροφή αλλά και άλλοι περιβαλλοντικοί παράγοντες είναι τα σημεία που θα πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε καλή υγεία.

Διαστάσεις:
8,7 x 5,0 x 2,2 εκ.

Βάρος:
78 γρ.

 

Πηγή: Πολύτιμη Γη

Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

xelonaki

www.politimigi.gr

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος

Γεμμολόγος

Τα περιεχόμενα του Πολύτιμη Γη είναι με copyright©1991 - Σήμερα. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή τους χωρίς αναφορά στην πηγή.