politimigi logo

Μεταφορικά 4,90€ εώς 2 KG dorean apostoli politimigi

kalathi agoron

tilefonikes paraggelies   

Greek
Σύνδεση Εγγραφή

Συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας

Δημιουργία λογαριασμού

Το όνομα που εισάγατε δεν είναι έγκυρο.
Παρακαλώ, εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 2 χαρακτήρες ενώ δεν πρέπει να περιέχει διαστήματα ή τους ακόλουθους χαρακτήρες: < > \ " ' % ; ( ) &
Άκυρος κωδικός.
Οι κωδικοί που εισάγατε δεν ταυτίζονται. Παρακαλώ, εισάγετε τον επιθυμητό κωδικό στο πεδίο κωδικού και επιβεβαιώστε τον εισάγοντάς τον ξανά στο πεδίο επιβεβαίωσης κωδικού.
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισάγατε δεν ταυτίζονται. Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πεδίο της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επιβεβαιώστε την εισάγοντάς της ξανά στο πεδίο επιβεβαίωσης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
* * Υποχρεωτικό πεδίο

banner politimigi

α β γ δ ε ζ η θ ι κ λ μ ν ξ ο π ρ σ τ υ φ χ ψ ω

Αναζητήστε λέξεις κλειδιά στα κείμενα των λίθων

Προϊοντα Eshop

Βρειτε μας στο Facebook

Λιθοι και Αντιστοιχιες

Ρόδο της Ιεριχούς 006 111-130gr 14-17cm

SKU: RS18-1019-1445
15,90 €
 
Το ανοίγουμε πάντα σε κάθε Νέα Αρχή, Επιθυμία ή Ευχή. Σύμβολο Αγάπης, Ζωής, Γονιμότητας και Τύχης.
Άμεση παράδοση!
  την επόμενη εργάσιμη

Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 80,00€ έως 2 κιλά!

Δωρεάν Αντικαταβολή, PayPal, Κατάθεση σε Τράπεζα!

Δωρεάν Συσκευασία Δώρου! Εφόσον Ζητηθεί.

 
 
 
 
 
 
 
 

Το Ρόδο της Ιεριχούς

Αναλυτικές ιδιότητες του Ρόδου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο το Αυθεντικό Ρόδο της Ιεριχούς.


xelonaki_logo

Ανήκει στην κατηγορία Anastatica και κατατάσσεται στο είδος Hierochunia.

Το αυθεντικό Ρόδο της Ιεριχούς
Ένα θαύμα που επαναλαμβάνεται με το πέρασμα των χρόνων.

Σύμβολο της Αγάπης, της Μακροζωΐας, της Γονιμότητας, της Αναγέννησης.
Είναι ένα παράδειγμα προσαρμογής και πραγματοποίησης στις αντιπαλότητες της ζωής. Προερχόμενο από τη Βόρεια Αφρική, την Αραβία και τη Μικρά Ασία, αυτό το εκπληκτικό φυτό χαρακτηρίζεται από ένα εξαιρετικό ένστικτο ζωής, που μας δείχνει πως επιβιώνει στους αιώνες σε ακραίες θερμοκρασίες, χωρίς νερό και «γη».
Κατά τη διάρκεια μιας «καλής» εποχής ζει έχοντας πράσινες αποχρώσεις και ευδοκιμεί στις περιοχές με αρκετό νερό, ενώ κατά τη διάρκεια μιας ξηρασίας χάνει εντελώς το νερό και αποξηραίνεται. Ωθείται έτσι από τον άνεμο σε αποστάσεις μεγάλες και σε ερημώδεις περιοχές, έως ότου μια νέα βροχή του χαρίσει μια νέα ζωή.

Γι' αυτό και το όνομα της κατηγορίας του είναι Anastatica από την ομώνυμη Ελληνική λέξη που σημαίνει Ανάσταση (Αναγέννηση).

Ο μύθος διηγείται ότι η Παρθένος Μαρία κατά την διάρκεια του ταξιδιού της από τη Ναζαρέτ στην Αίγυπτο, είχε μαζί της το Ρόδο της Ιεριχούς, προσφέροντάς του την αιώνια ζωή.

Το Ρόδο της Ιεριχούς σε όλες τις παραδόσεις συμβολίζει την τύχη, τον πλούτο, την αγάπη και την ελπίδα. Πώς ανθίζει το ρόδο της Ιεριχούς
Για να ανοίξει το φυτό, χρειάζεται να βυθιστεί σε νερό περίπου χλιαρό (η θερμοκρασία του νερού καθορίζει το χρώμα της πράσινης απόχρωσης) και μετά τοποθετείστε το σ'ένα μικρό πιάτο με 1-2 εκατοστά νερό, σε περιβάλλον ευήλιο και ανώτερη θερμοκρασία 15° C.
Μετά από 2 ή 3 μέρες, αφήστε το χωρίς νερό. Το Ρόδο της Ιεριχούς θα «μείνει» σε φυτική, φυσική παύση (από 15 μέρες έως και δεκαετίες!) περιμένοντας ότι θα σταθεροποιηθούν οι υδροκλιματικές συνθήκες. Ακολουθώντας αυτόν τον κύκλο του ανοίγματος και του κλεισίματος, το Ρόδο διαρκεί για πάντα!!!
Καθαρίζει τον αέρα και απορροφά τον καπνό.rose of jericho, Rose de Jéricho, Rose von Jericho, Rosa de Jericó, Rosa di Gerico, i

 

Πηγή: Πολύτιμη Γη

Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

xelonaki

www.politimigi.gr

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος

Γεμμολόγος

Τα περιεχόμενα του Πολύτιμη Γη είναι με copyright©1991 - Σήμερα. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή τους χωρίς αναφορά στην πηγή.

rose of jericho, Rose de Jéricho, Rose von Jericho, Rosa de Jericó, Rosa di Gerico